Kan Liam Neeson zijn zoon redden?

13 december 2019 11:46 | kijktips | Door Televizier

© 2015 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. AND RATPAC-DUNE ENTERTAINMENT, LLC / MKNS
Huurmoordenaar Liam Neeson komt na een moord lijnrecht tegenover een goede vriend te staan.

Om het leven van zijn zoon Mike (Joel Kinnaman) te redden, schiet huurmoordenaar Jimmy Conlon (Liam Neeson) een drugsdealer dood. Die dealer is de zoon van gangsterbaas Shawn Maguire (Ed Harris), een goede vriend van Jimmy.

Run All Night

Hoewel ze al jaren samenwerken en elkaar blind vertrouwen, komt er nu een einde aan die vriendschap: Shawn moet zijn zoon wreken. Hij zal niet rusten voordat Jimmy en Mike hebben geboet.

Jimmy is op zijn beurt vastbesloten zijn zoon te beschermen. Dat is de opmaat voor een actiefilm van het type waar Liam Neeson in grossiert.

Run All Night is meer dan alleen platte actie, het is een film over vriendschap, familie en eer. Over opkomen voor wat voor jou belangrijk is. Daarnaast is het ook gewoon een genot om de acteerveteranen Neeson en Harris samen aan het werk te zien.

Liam Neeson

Ed Harris draaft in Run All Night op als kale gangster, die al mompelend en lispelend een rouwende badass van formaat neerzet. Liam Neeson heeft de afgelopen jaren behoorlijk kunnen oefenen op zijn nieuwe status van actieheld (Unknown, Non-Stop, Taken) en is inmiddels een geroutineerde knokkende vijftigplusser. Dat zien we graag! 

Meer over