Ruud & Olcay

Het laatste kijkje in het leven van powerkoppel Ruud & Olcay

NPO 1 - woensdag 31 mei om 21:24

© Powned
Ruud de Wild en Olcay Gulsen geven voor de laatste maal een kijkje in hun drukke levens in de docuserie Ruud & Olcay. Van de zorgen om Ruuds gezondheid tot de nasleep van de aardbeving in Turkije, de dj en de mode-ondernemer zijn er altijd voor elkaar.

In de slotaflevering van Ruud & Olcay maken de dj en de mode-ontwerper de balans op. In de afgelopen openhartige afleveringen vertelden De Wild en Gulsen onder meer over de zorgen om Ruuds gezondheid en de verstoorde band met zijn oudste dochter. Ook de nasleep van de aardbeving in Turkije kwam uitgebreid aan bod.

Ruud & Olcay

Of er een vervolg komt is gezien de gebrekkige kijkcijfers nog verre van zeker. Daar komt bij dat De Wild de opnames van dit eerste seizoen allesbehalve een pretje vond. Hij wilde de boel zelfs na drie draaidagen al afblazen, zo zei hij in Flair: "Het leek me een mooi experiment, dat was het ook. En ja, ik heb er enorm spijt van. Aan de andere kant: het heeft ons ook veel gebracht. Ik heb Olcay beter kennen en ik heb mijn familie weer terug."

Meer over