S.W.A.T.

Knallen met Samuel L. Jackson in S.W.A.T.

Veronica - vrijdag 16 juni om 22:25

© Colombia Tristar
Een S.W.A.T.-team van de politie van Los Angeles moet een drugsbaron overbrengen naart een zwaarbeveiligde gevangenis. Dat is nog een hele klus.

Dat is nog eens een bijvangst. Bij een verkeerscontrole pakt de politie van Los Angeles min of meer per ongeluk een drugsbaron op.

S.W.A.T.

Voor deze Alex Mantel (Olivier Martinez) was een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd, dus zijn arrestatie is groot nieuws.

Daar maakt Mantel handig gebruik van in S.W.A.T. Hij belooft 100 miljoen dollar te betalen aan de mensen die hem helpen ontsnappen.

Vandaar dat de politie denkt dat zijn ritje van de rechtbank naar de gevangenis nog wel eens gevaarlijk kan worden.

Daarom moet het S.W.A.T.-team van Dan 'Hondo' Harrelson (Samuel L. Jackson) dat transport uitvoeren. Maar zelfs voor zijn goed getrainde mannen van Harrelson is het nog een hele klus.

Samuel L. Jackson

De cast van S.W.A.T. moest flink in training om hun rollen te kunnen spelen. Alle leden van het team van Hondo ondergingen een echte S.W.A.T.-training.

Voor Colin Farrell was dat nog niet alles. Hij kreeg ook extra rijlessen in de wagens van de politie van Los Angeles.

Samuel L. Jackson gaf zijn collega's na de opnames een cadeau. Alle leden van zijn team kregen een 9mm-pistool met de letters S.W.A.T. in de kolf gegraveerd.

Meer over