S.W.A.T.: Firefight

Een gijzeling loopt uit de hand in S.W.A.T.: Firefight

RTL 7 - zondag 27 maart om 20:00

© http://serwisprasowy.tvpuls.pl/
In S.W.A.T.: Firefight krijgt een terrorisme-expert het aan de stok met de verbolgen geliefde van iemand die hij per ongeluk heeft gedood.

Terrorisme-expert Paul Cutler (Gabriel Macht) woont en werkt in Los Angeles. Daar geeft hij leiding aan een gespecialiseerd S.W.A.T.-team.

S.W.A.T.: Firefight

In de actiefilm S.W.A.T.: Firefight verhuist hij tijdelijk naar de andere kant van het land. Zijn chef plaatst hem over naar Detroit.

Daar gaat Paul een S.W.A.T.-team van de plaatselijke politie trainen en opleiden. Een klus van een paar weken, niet meer.

Of toch wel? Als dat team een gijzeling probeert te beëindigen gaat er iets mis.

Daarbij komt een van de gegijzelden om het leven. Dat is niet alleen sneu, maar ook levensgevaarlijk voor Paul en zijn mensen.

De geliefde van het slachtoffer is namelijk een type dat je niet tegen je in het harnas wil jagen. En nu is deze Walter Hatch (Robert Patrick) uit op wraak.

Robert Patrick

S.W.A.T.: Firefight is niet de eerste film waarin Robert Patrick een gevaarlijke moordmachine speelt. Al was het de vorige keer wel iets letterlijker: in Terminator 2: Judgment Day is hij de evil Terminator die achter John Connor aanzit.

Ook Kristanna Loken, die hier Rose Walker speelt, heeft een verleden als Terminator. In Terminator 3: Rise of the Machines speelde zij zo'n moordrobot.

Meer over