S.W.A.T.

Vijfde seizoen S.W.A.T. gaat beginnen

Veronica - maandag 3 januari om 20:30

© CBS Broadcasting
Hondo trekt zich in dit nieuwe, vijfde seizoen van S.W.A.T. tijdelijk terug in Mexico nadat hij in de media openlijk zijn beklag deed over racistische politieagenten. In Mexico gaat hij de strijd aan met een machtige familie.

Nadat Hondo (Shemar Moore) zich in de media uitsprak over racistische agenten in het politiekorps van Los Angeles, kreeg hij de politieleiding over zich heen. In deze eerste aflevering van het nieuwe, vijfde seizoen van S.W.A.T. is te zien hoe Hondo zich noodgedwongen tijdelijk terugtrekt. Hij gaat naar een dorpje in Mexico om over zijn toekomst bij het SWAT-team na te denken.

Shemar Moore

Voor uitrusten is echter geen tijd. Op de ranch van vrienden waar hij logeert, moet hij al snel weer in actie komen. Een machtige familie dwingt eigenaren in de regio om hun boerderijen te verkopen en intimideert daarbij de arbeiders. Hondo komt al snel in een wespennest terecht, inclusief corrupte agenten en een heuse shoot-out. Ondertussen probeert het SWAT-team in Los Angeles de draad zonder Hondo op te pakken.

Meer over