S10 - Dat het goed blijft gaan met mij

S10 - Dat het Goed Blijft Gaan Met Mij geeft een kijkje in het leven van de zangeres

NPO 3 - woensdag 22 mei om 21:17

© EO
S10 kampte als tiener met depressies. Inmiddels is zij een gevierde artiest, die zelfs Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. De documentaire S10 - Dat het goed blijft gaan met mij geeft een inkijkje in het leven van de strijdbare zangeres.

Veel jongeren kampen met mentale gezondheidsproblemen. Stien den Hollander, beter bekend als S10, kan daarover meepraten. Zij belandde op haar veertiende in een psychiatrische inrichting na een zelfmoordpoging. Inmiddels is S10 een gevierde zangeres. Zij won diverse Edisons en mocht zelfs Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Maar angst en onzekerheid liggen nog altijd op de loer.

S10 - Dat het Goed Blijft Gaan Met Mij

Daarbij legt alle roem ook nog eens extra druk op haar mentale welzijn. Documentairemakers Linda Hakeboom en Rolf Hartogensis volgden deze artiest jarenlang voor S10 - Dat het goed blijft gaan met mij. S10 hoopt dat deze documentaire jongeren inspireert om hun psychische problemen te confronteren: “Misschien mag het ergens wat licht bieden waar het donker is.”

Meer over