Samen voor Marokko

Nadia Moussaid en Khalid Kasem bundelen krachten voor speciale tv-uitzending Samen voor Marokko

NPO 1 - vrijdag 15 september om 21:28

© BNNVARA
Nadia Moussaid en Khalid Kassem bundelen vanavond hun krachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. Kijk dan ook vanavond vanaf 21:30 uur naar de tv-uitzending Samen voor Marokko op NPO1.

Marokko werd afgelopen vrijdag getroffen door een allesverwoestende aardbeving, die het leven van honderdduizenden mensen op zijn kop zette. De impact van deze natuurramp is ongekend, met talloze mensen die dierbaren zijn verloren en hele dorpen die zijn weggevaagd. 

Nadia Moussaid en Sahil Amar Aïssa

Veel Nederlanders vragen zich momenteel af: wat kunnen we doen? Marokko houdt van veel landen directe hulp af, maar toch kunnen ook zij alle hulp gebruiken. Vandaar dat Nadia Moussaid en Sahil Amar Aïssa een idee hebben bedacht Ze nemen het voortouw om steun te mobiliseren en hebben hun omroepen - BNNVARA en VPRO - bereid gevonden om de krachten te bundelen.

Samen voor Marokko

In een speciale tv-uitzending Samen voor Marokko, die 55 minuten duurt, wordt er onder meer door presentatoren Nadia Moussaid en Khalid Kasem stilgestaan bij de emotionele verhalen van slachtoffers en wordt er besproken hoe we in ons land ook zo ons steentje bij kunnen dragen, zoals doneren aan giro 6868. Aan Beste Zangers-deelnemers Nick Schilder en Numidia de eer om voor de muziek te zorgen.

Samen voor Marokko is vrijdag 15 september om 21:30 uur te zien op NPO 1.

Meer over