Sanditon

Crystal Clarke moet vechten om haar eigen erfenis in Sanditon

NPO 2 - maandag 11 december om 17:09

© BBC
Georgiana Lambe staat in deze aflevering van Sanditon voor de bijna onmogelijke taak om een advocaat te vinden die haar kan steunen in de strijd om haar erfenis. Dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek: Samuel, de broer van Alexander Colbourne.

De nare ervaringen met fortuinjager Charles Lockhart krijgen voor Georgiana Lambe (Crystal Clarke) nog een staartje in deze aflevering van Sanditon. Via een rechtszaak probeert Lockhart alsnog de hand te leggen op haar erfenis. Als Georgiana wanhopig wordt omdat ze geen advocaat kan vinden die haar wil helpen, komt er steun uit onverwachte hoek: Alexander Colbournes beruchte broer Samuel blijkt precies de juiste man voor de klus.

Rose Williams in Sanditon

Charlotte Heywood (Rose Williams) besluit in Sanditon te blijven om haar vriendin te steunen, maar misschien ook wel omdat ze geen zin heeft om terug te keren naar haar verloofde Ralph en de boerderij. Charlottes keuze tussen een leven met Ralph of een toekomst met Alexander is de rode draad in dit laatste seizoen van Sanditon.

Meer over