Sanditon

Het liefdesleven van Georgiana gaat zeker niet over rozen in slot Sanditon

NPO 2 - donderdag 7 december om 17:09

© KRO-NCRV / ITV
De jonge Georgiana lijkt met Charles Lockhart eindelijk een goede partij te hebben gevonden. Dan arriveert er in deze laatste aflevering van dit seizoen Sanditon echter een brief uit Antigua die hem in een ander daglicht plaatst.

Nu Alexander Colbourne (Ben Lloyd-Hughes) alles heeft verteld over zijn eerdere huwelijk lijkt de weg vrij voor een romance met Charlotte (Rose Williams). Dan blijkt echter dat Leo hun gesprek heeft gehoord en op zoek gaat naar de waarheid.

Crystal Clarke als Georgiana

De jonge Georgiana hoopt na haar teleurstellende liefdeservaringen op meer geluk met Charles Lockhart. Maar is Charles wel wie hij lijkt te zijn? In deze slotaflevering van het tweede seizoen van Sanditon arriveert Sidneys bagage uit Antigua, met een brief die een heel ander licht werpt op Georgiana's nieuwe vlam. 

"Georgiana wil bovenal gezien worden", zegt Crystal Clarke over haar personage. "Ze heeft nog een weg te gaan voordat ze begrijpt wie ze is." 

Sanditon

De slotaflevering van het tweede seizoen Sanditon is op donderdag 7 december vanaf 17:09 uur te zien op NP02. Smaakt dat naar meer? Seizoen 3 volgt al zeer snel

Meer over