Met nieuw karakter

Het tweede seizoen van Sanditon gaat van start op NPO2

NPO 2 - donderdag 30 november om 17:09

© BBC
Acht maanden na haar eerste bezoek keert Charlotte Heywood terug naar het plaatsje Sanditon en zijn merkwaardige bewoners. In het tweede seizoen van Sanditon is het dan ook een drukte van belang in de flink gegroeide badplaats.

Een nieuw personage in het tweede seizoen van Sanditon: Charlotte keert acht maanden na haar eerste bezoek terug in het plaatsje, dit keer samen met haar zus Alison (Rosie Graham). “Zij arriveert er op dezelfde manier als Charlotte in seizoen 1 deed”, vertelt Graham in een interview met de Amerikaanse zender PBS. “Vol opwinding en optimisme, en een beetje naïef.” 

Sanditon

Charlotte is minder vrolijk bij aankomst; ze moet schokkend nieuws verwerken. Intussen verheugt Tom zich op de komst van een aantal soldaten. Hij hoopt dat ze veel geld uitgeven in de badplaats, zo kan hij de verloofde van zijn broer terugbetalen. Ook Alison kan niet wachten op hun bezoek, al heeft zij een andere reden. Misschien zit er wel een potentiële huwelijkspartner tussen.

Wanneer is Sanditon in Nederland op televisie te zien?

Het tweede seizoen van Sanditon is vanaf 30 november dagelijks rond 17:10 uur te zien op NPO2. Goed nieuws voor de fans: seizoen 3 zal hier direct op volgen. 

Meer over