Sanditon

Laatste seizoen van de historische dramaserie Sanditon te zien bij BBC First

BBC First - zaterdag 24 juni om 21:00

© BBC First
We kunnen nog een laatste keer genieten van de avonturen van de jonge en charmante Charlotte Heywood. Vanaf 24 juni is het derde en laatste seizoen van Sanditon namelijk te zien bij BBC First.

In Sanditon zien we hoe Charlotte (Rose Williams) zich staande probeert te houden in de gelijknamige badplaats waar elke inwoner een verborgen agenda lijkt te hebben.

Charlotte heeft leuk nieuws

In de eerste aflevering van de nieuwe reeks keert Charlotte terug naar Sanditon voor Georgiana’s (Crystal Clarke) verjaardag. Ze stelt daar haar verloofde Ralph (Cai Brigden) aan iedereen voor.

Bekijk ook: alles over de hitseries van BBC First

Alle ogen zijn gericht op Lydia en Henry

Verder maken we dit seizoen kennis met Lady Montrose (Emma Fielding) die de boel flink op stelten zet. Ze is op zoek naar een partner voor haar kinderen Lydia (Alice Orr-Ewing) en Harry (Edward Davis), maar die zien dat helemaal niet zitten. Harry heeft daarnaast iets te verbergen.

Rowleigh geeft grof geld uit

Ook ontmoeten we Rowleigh Pryce (James Bolam), een rijke en gierige investeerder die van plan is om de badplaats uit te breiden. Hij heeft grootse plannen, maar deze dreigen in het water te vallen als Lady Denham (Anne Reid) om de hoek komt kijken.

Sanditon is vanaf 24 juni 2023 elke zaterdag om 21:00 uur te zien bij BBC First

Meer over