Kandidatenbegeleider

Sarah is de steun en toeverlaat van De Mol

NPO 1 - zaterdag 15 februari om 20:30

© AVROTROS
De overgebleven kandidaten hebben de helft van de reis door Henan achter de rug. Het onderlinge wantrouwen blijft maar groeien en dat komt de Mol natuurlijk goed uit. Hij of zij kan dan vrolijk zijn gang blijven gaan.

De afvallers van dit seizoen krijgen dit jaar direct te maken met een bekend gezicht. Diegene die naar Nederland moet kan eerst zijn of haar ei kwijt bij Sarah Chronis. De winnaar van vorig jaar is dit seizoen namelijk kandidatenbegeleider. De actrice is als het ware de steun en toeverlaat van de kandidaten én de Mol. Zij weet dus wie de boel saboteert.

Kwetsbaar gesprek

Nadat de deelnemers afvallen, zit Sarah vaak urenlang met hen alleen. "Dan kom je echt tot een gesprek, terwijl ze op hun kwetsbaarst zijn", vertelt ze in het Molboekje. Jan Peter Pellemans, de stem van Lingo, en Karin de Groot, presentatrice en deelnemer in 2011, waren onder meer Sarahs voorgangers.

Moltalk verplaatst

Kijkers van Moltalk opgelet: door het WK Schaatsen in Calgary is er op NPO 3 vanavond geen plaats voor Moltalk. Het programma wordt daarom direct na de aflevering van Wie is de Mol uitgezonden via NPO Start en via de website van Wie is de Mol. Wie het napraatprogramma toch graag op tv wil zien, moet even geduld hebben: Na de serie Hoogvliegers is het om 22:25 uur op NPO 1 alsnog tijd voor Moltalk.

Meer over