Gok Wan trekt alles uit de kast

Zegt zangeres Kerry Katona opnieuw 'yes' to the dress?

TLC - dinsdag 12 oktober om 19:30

© True North Productions
Gok Wan uit Say yes to the dress: Lancashire mag weer aan de bak, ditmaal voor realityster Kerry Katona (2). Drie keer eerder kreeg ze een ring om haar vinger geschoven. Nu trouwt ze voor de vierde keer en daar schaamt ze zich een beetje voor. Gok Wan vindt dat ze gewoon in vol ornaat de bruid mag zijn.

Kerry Katona, de nieuwste gast van de boetiek van Say yes to the dress: Lancashire, heeft nog maar net 41 kaarsjes uitgeblazen en kan toch al terugkijken op een behoorlijk roerig leven. De Engelse presentatrice, realityster en Atomic Kitten-zangeres stapte namelijk al drie keer eerder in het huwelijksbootje, waarvan de eerste keer met Westlife-zanger Brian McFadden. Ook heeft ze al vijf kinderen in de leeftijd van zeven tot twintig jaar.

Say yes to the dress

Ondanks haar indrukwekkende lijstje van boterbriefjes gelooft Katona nog steeds in de liefde. Daarom maakt ze binnenkort opnieuw de gang naar het altaar. Maar toch schaamt ze zich een beetje dat ze al voor de vierde keer trouwt, zo bekent ze in Say yes to the dress Lancashire. Gelukkig is daar Gok Wan, die haar duidelijk maakt dat ze ook dit keer in vol ornaat de bruid mag zijn.

Meer over