Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Padvinders vs zombies in Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Paramount - donderdag 24 augustus om 20:30

© Paramount Pictures
Drie padvinders gebruiken in de film Scouts Guide to the Zombie Apocalypse al hun padvindersvaardigheden om een aanval van zombies af te slaan.

Als padvinder ben je meestal niet zo populair bij de meisjes. Die zijn gewoon niet zo onder de indruk van iemand die goed met een kompas overweg kan. Of die supergoed is met de mastworp of andere knopen.

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Daar zijn de padvindende tieners Ben (Tye Sheridan), Carter (Logan Miller) en Augie (Joey Morgan) ondertussen wel achter. Zeker nu ze bijna klaar zijn met de middelbare school begint dat toch wel irritant te worden. En nu moeten ze ook nog kiezen: gaan ze op scoutingkamp of toch naar een groot feest?

Uiteindelijk besluiten Ben en Carter in Scouts Guide to the Zombie Apocalypse om toch naar het feest te gaan. Onderweg ontdekken ze dat hun stadje is overspoeld door zombies. Tijdens de zombie-apocalyps blijken al hun padvindersvaardigheden ineens erg goed van pas te komen. Misschien helpen die skills ze zelfs aan een meisje...

Logan Miller

Logan Miller kwam in Scouts Guide to the Zombie Apocalypse voor het eerst in zijn acteercarrière in aanraking met zombies. Dat was een mooie oefening. Later kreeg Miller namelijk een rol in de zombieserie The Walking Dead. 

Meer over