Search and Destroy

Dylan Bruce gaat voor de herkansing in Search and Destroy

RTL 7 - maandag 15 mei om 22:26

© \\ftp\ftp\teleclub
In Search and Destroy zien we hoe John Cutter de kans krijgt om zijn team dat drie jaar geleden is omgekomen te wreken, en die met beide handen aanpakt.

John Cutter (Dylan Bruce) en zijn team moeten de gevaarlijke wapenhandelaar Igor Rodin (Sergey Badyuk) uitschakelen en een gezin bevrijden dat hij heeft gegijzeld. Tijdens deze grootschalige actie worden Rodin en zijn troepen uitgeschakeld, maar Cutter verliest daarbij niet alleen het gezin maar ook zijn heler team. Deze catastrofe leidt tot het ontslag van Cutter.

Search and Destroy

Later leidt Cutter al drie jaar samen met zijn hond in een boshut een teruggetrokken bestaan. Dan staat onaangekondigd voormalig commandant Anderson (Leslie Grantham) voor zijn deur. Hij komt met het verhaal dat Rodin nog leeft en dat deze schurk een gevaarlijke bom aan het ontwikkelen is. Hij heeft Cutter niet alleen nodig om Rodin persoonlijk te kunnen identificeren. Met deze missie krijgt Cutter in Search and Destroy een herkansing om voor eens en altijd Rodin uit te schakelen. 

Aparte loopbaan

Sergey Badyuk die de bad guy speelt in Search and Destroy heeft een aantal jaren gewerkt voor de Russische militaire inlichtingendienst. Het was allemaal in de periode nadat de Sovjet-Unie uit elkaar viel. Hij besloot het roer om te gooien en ging de de filmwereld in. Hij begon als regisseur van gevechten en stunts. Naast acteur is hij ook een meester in karate.

Meer over