Secret duets

Welke BN'ers proberen dit keer hun identiteit te verhullen in Secret Duets?

RTL 4 - donderdag 18 april om 20:31

© Tom Cornelissen
Het lukt niet elke secret singer om zijn of haar identiteit goed te verhullen. Model Sylvia Geersen ging in Secret Duets terug de boot in: het panel kon aan haar Rotterdamse accent horen dat zij achter de muur stond.

Als gast in Secret Duets is het zaak dat het panel niet achter je identiteit komt. Dat kan bijvoorbeeld door een andere zangstem op te zetten. Toch is het ook slim om, zeker bij nummers in het Nederlands, je accent proberen te verhullen.

Sylvia Geersen in Secret Duets

Daar kwam model Sylvia Geersen een paar afleveringen terug achter. Samen met Soy Kroon zong ze het nummer 'Slapeloosheid', en al bij de eerste zinnen hoorde hij dat zij het was door haar Rotterdamse tongval. Ook panelleden April Darby en Emma Heesters wisten genoeg, alleen Danny de Munk had wat langer nodig.

Soy Kroon

Vandaag zijn het René Froger, Buddy Vedder, Samantha Steenwijk en opnieuw Soy Kroon die gaan proberen de geheime zangers te ontmaskeren. Alle vier schoven ze al vaker aan, dus aan ervaring geen gebrek. Benieuwd of ze erin slagen? Secret Duets is iedere donderdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over