Let op: herhaling!

RTL zendt onverwacht een herhaling van Secret Duets uit

RTL 4 - donderdag 28 maart om 20:33

© Videoland
Jamai Loman verwelkomt in deze aflevering van Secret Duets musicalster Carolina Dijkhuizen en zijn Holland's Got Talent-medepresentator Buddy Vedder als panelleden. Het duo krijgt versterking van ervaringsdeskundigen Donnie en Berget Lewis.

Buddy Vedder was al eens eerder te zien in Secret Duets. Bij zijn debuut in de show trad hij op als een van de secret singers en daarbij wist hij het de panelleden knap lastig te maken. In deze herhaling van het programma staat hij aan de andere kant van de muur en moet hij raden met welke mysterieuze artiest hij een duet zingt.

Buddy Vedder

Gelukkig heeft Buddy dankzij zijn jaren bij The Masked Singer al aardig wat ervaring opgebouwd met het thuisbrengen van onherkenbare artiesten. Ook kan hij een beroep doen op medepanelleden Donnie en Berget Lewis, die inmiddels kind aan huis zijn in de vrolijke raadshow. Carolina Dijkhuizen maakt het gezelschap compleet. De musicalster was, net als Vedder, ook al een keer een secret singer en waagt nu een gokje vanaf de panelbank. (HH)

Wanneer is Secret Duets op televisie te zien?

Secret Duets is iedere donderdag rond 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over