Secret duets

Musicalster Brigitte Heitzer gaat in duet in Secret Duets

RTL 4 - donderdag 4 april om 20:31

© Videoland
Na een korte onderbreking vanwege The Passion is Secret Duets weer te zien. In deze nieuwste aflevering nemen Brigitte Heitzer, Dave von Raven, Ruth Jacott en Donnie afzonderlijk van elkaar plaats naast de muur.

Maar met wie o wie zullen ze een duet zingen?

Secret Duets

Het raadprogramma Secret Duets heeft voor de vaste kijkers geen introductie meer nodig. Bijna iedereen weet inmiddels wel dat in deze spelshow vier bekende panelleden moeten raden met wie ze een duet zingen. Dat klinkt misschien makkelijk, maar niets blijkt vaak minder waar te zijn. Een grote muur scheidt hen namelijk en de zingende BN'er hoort zijn of haar duopartner enkel via zijn of haar oortje.

Toch is de presentator, Jamai Loman, aan het einde van elke ronde onverbiddelijk: de BN'ers moeten raden met wie ze een duet hebben gezongen door een naam te noemen.

Brigitte Heitzer

In deze aflevering is het aan Dave von Raven, Ruth Jacott, Donnie en Brigitte Heitzer om een rondje te zingen en te raden. Die laatste heeft zich met grote rollen in musicals, waaronder de hoofdrol in Evita, op de kaart gezet. 

Meer over