Secret duets

Jamai Loman trapt het nieuwe seizoen van Secret Duets af met onder anderen Lisa Loeb en Dave von Raven

RTL 4 - donderdag 7 maart om 20:33

© RTL/Tom Cornelissen
In de start van het vierde seizoen Secret Duets proberen Lisa Loeb, Vajèn van den Bosch, Richard Groenendijk en Dave von Raven onder toeziend oog van presentator Jamai Loman de mysterieuze zangers te ontmaskeren. Voor musicalster Van den Bosch is het haar debuut in het panel.

Wie staat er aan de andere kant van de muur te zingen? Om die vraag draait Secret Duets, dat vanavond aan het vierde seizoen begint. In deze muzikale spelshow is het aan de panelleden om te raden met wie hun collega's of zij zelf een duet aangaan. Dit doen zij onder toeziend oog van presentator Jamai Loman.

Vajèn van den Bosch

In deze aflevering proberen Lisa Loeb, Vajèn van den Bosch, Richard Groenendijk en Dave von Raven op basis van de stem en verschillende hints de mysterieuze zanger te ontmaskeren.

Musicalster Van den Bosch maakt haar debuut in het panel, maar is niet nieuw in het programma. In het vorige seizoen kwam zij voorbij als secret singer en zong ze het finaleduet. De andere drie zaten al wel eerder in het panel: Loeb is sinds vorig jaar panellid, Groenendijk en Von Raven zijn er al vanaf het eerste seizoen bij.

Wanneer is Secret Duets op televisie te zien?

Secret Duets is vanaf 7 maart iedere donderdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over