Secret duets

Stemmen raden blijkt lastiger dan gedacht

RTL 4 - donderdag 20 januari om 20:30

© RTL
Jamai Loman verwelkomt in deze aflevering van Secret Duets Frans Bauer, Karin Bloemen, Dave von Raven en Samantha Steenwijk. Ze zingen allemaal een duet met een onbekende artiest. In de finale zingt Jamai zelf een liedje met een mystery guest.

In de kern lijkt Secret duets bijna te makkelijk: zo'n opgave is het niet om de stem van bekende artiesten te herkennen. Na de eerste afleveringen blijkt echter dat het allesbehalve eenvoudig is.

Frans Bauer

Daar kwam Frans Bauer achter toen hij zijn grote hit 'De regenboog' zong met een mysterieuze zangeres. Achter het muurtje klonk een stem die hem zowel aan Marianne Weber als aan Sieneke deed denken. Dan is het een kwestie van gokken, zeker als artiesten hun stem ook nog een beetje verdraaien.

Samantha Steenwijk

Zo zong Jörgen Raymann express extra laag en was Loïs Lane alleen dankzij de hints thuis te brengen. Frans Bauer mag vanavond revanche nemen. Samen met Karin Bloemen, Dave von Raven en Samantha Steenwijk vormt hij het panel in de vierde aflevering van de muzikale raadshow.

Meer over