Secret duets

Emma Heesters raadt weer een rondje mee in Secret Duets

RTL 4 - donderdag 8 juni om 20:35

© Videoland
Emma Heesters is een van de vier panelleden die in deze aflevering van Secret Duets een duet zingt met een mysterieuze gast. Heesters heeft nu miljoenen fans, maar de weg daar naartoe was pittig. "Ik moest alles over de muziekindustrie zelf uitzoeken."

Panelleden Dave von Raven, Soy Kroon, Jeroen van der Boom en Emma Heesters zingen in Secret Duets onder leiding van presentator Jamai Loman een duet met een mysterieuze gast die achter een scherm staat.

Emma Heesters

Zangeres Heesters is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Van haar ouders leerde ze dat je er met hard werken kan komen. “Toen ik zangeres wilde worden, steunden ze mij omdat ze vinden dat je moet doen waar je in gelooft”, zegt ze in een interview met MTV. “Alleen wisten mijn ouders niets van de muziekbusiness af, dus dat heb ik zelf allemaal moeten uitzoeken. Ik heb eigenlijk alles zelf moeten doen.”

Heesters heeft een grote fanbase opgebouwd, met miljoenen volgers op verschillende sociale kanalen zoals YouTube en Instagram.

Meer over