Father Brown

Een gemaskerde moordpartij in seizoensfinale Father Brown

BBC First - maandag 8 augustus om 22:50

© https://s3-eu-west-1.amazonaws.com
De Britse detectiveserie Father Brown is alweer toe aan de laatste aflevering van het negende seizoen. Hoe loopt het af voor de karakters?

Voor de jaarwisseling naar 1954 organiseren Lady Felicia en haar man Monty in deze slotaflevering van het negende seizoen Father Brown een uitbundig gemaskerd bal. Het feest valt echter in duigen als een gemaskerde figuur de minister van Defensie vermoordt. Het landgoed moet op slot en dat terwijl de moordenaar nog altijd in hun midden is. Wie heeft het gedaan? En waarom? Het belooft een race tegen de klok te worden... 

Father Brown seizoen 10

De reeks sluit met deze aflevering het negende seizoen officieel af, maar niet getreurd voor alle fans: er volgt ook een tiende seizoen! Acteur John Burton, beter bekend als Sergeant Goodfellow in de serie, heeft dit in mei 2022 bevestigd op zijn Twitter. "Ik ben verheugd om te zeggen dat we binnenkort 'terug in het zadel' zullen zijn. De opnames van Father Brown seizoen 10 beginnen op 16 mei. Ik houd jullie op de hoogte met foto's en nieuws wanneer ik meer kan delen."

Meer over