Senna, alles heeft een reden

Het levensverhaal en succes van Senna Willems in portret Senna, Alles Heeft een Reden

NPO 1 - zaterdag 4 november om 17:19

© AvroTros
Senna Willems is pas negentien, maar weet nu al dat ze haar leven wil wijden aan muziek. De jonge zangeres schreef al meerdere talentenjachten op haar naam. In dit portret getiteld Senna, Alles Heeft een Reden laat ze zien hoe ze aan haar toekomst werkt.

Veel tieners dromen van een leven als artiest, maar voor de negentienjarige Senna Willems uit Helmond is de droom werkelijkheid.

Senna Willems

In de muziekdocumentaire Senna, Alles Heeft een Reden vertelt de jonge zangeres hoe ze in korte tijd uitgroeide tot een veelgevraagde act in het livecircuit. Sleutel tot haar succes is naast een portie talent, een dosis geluk en gouden stembanden de naamsbekendheid die ze kreeg door mee te doen aan talentenjachten op televisie.

The Voice Kids

Het begon in 2018 toen ze de coaches van The Voice Kids met haar auditie wegblies. In 2021 haalde ze de tweede plaats in de SBS-talentenjacht We Want More. Jurylid André Hazes was zo onder de indruk dat ze mocht optreden tijdens Holland Zingt Hazes. Inmiddels treedt ze op met haar eigen band en repertoire.

Senna, Alles Heeft een Reden is op zaterdag 4 november om 17:10 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over