Serenade van Stef

Stef Bos is terug met Serenade van Sef

NPO 1 - vrijdag 26 november om 16:36

© KRO-NCRV
Stef Bos brengt in Serenades van Stef muzikale odes aan mensen die door uiteenlopende omstandigheden een bijzonder thuis hebben. Hij ontmoet onder anderen de 23-jarige Jarno, die die na veel omzwervingen in instellingen nu op een bootje woont.

Stef Bos ontmoet in dit tweede seizoen van Serenade van Stef mensen die door uiteenlopende omstandigheden een bijzonder thuis hebben. De 60-jarige zanger voert niet alleen gesprekken over hun leven, maar zingt ook een lied voor hen. Zoals bijvoorbeeld voor de 23-jarige Jarno die na veel omzwervingen in instellingen nu woont op een klein bootje zonder vaste ligplaats.

Stef Bos

Ook gaat hij langs bij René en Marieke die als gastouders onderdak bieden aan vluchtelingen. “Een thuis is meer dan een huis met vier muren”, zegt Bos over deze nieuwe reeks. “Ik pendel zelf heen en weer tussen verschillende plekken. Ik woon afwisselend in België en Kaapstad. Zo is mijn leven gelopen. Maar ik vraag me ook steeds vaker af: waar ben ik nu echt geworteld? Waar voel ik mij thuis?”

Meer over