Black Monday

Don Cheadle schittert in Black Monday op Comedy Central

Com. Centr. - donderdag 14 oktober om 20:30

© Comedy Central
Don Cheadle is terug! In de Comedy Central-reeks Black Monday maakt deze Oscar-genomineerde acteur zich op voor een bijzondere reis, terug naar 19 oktober 1987.

Het is bijna 34 jaar geleden dat de wereld werd opgeschrikt door Black Monday, de zwartste dag en zwaarste beurskrach uit de geschiedenis van Wall Street. Vandaag de dag weet niemand wie die crash veroorzaakte... tot nu! De historische en donkere komedie-reeks Black Monday vertelt namelijk het verhaal van een paar buitenbeentjes die 's werelds grootste financiële systeem, een Lamborghini limousine en het glazen plafond deed ontploffen.

Wall Street

In deze eerste aflevering ontmoeten we Blair Pfaff (Andrew Rannells), een aspirant-blanke effectenmakelaar op Wall Street. Door noodlottige gebeurtenissen komt hij dit seizoen terecht bij Maurice 'Mo' Monroe (Don Cheadle), een ervaren effectenmakelaar, die erop gebrand is om Georgina Jeans Company over te nemen. Eén ding is zeker: Blair moet alles op alles zetten om Mo te overtuigen van zijn kunnen.

Black Monday start op 14 oktober om 20.30 uur met een dubbele aflevering op Comedy Central.

 

Meer over