UEFA Europa League

Sevilla voetbalt tegen Luik

Standard Luik ontvangt Sevilla, dat aardig op dreef is. De Spanjaarden staan gedeeld eerste in de groep. De heenwedstrijd eindigde eerder in 5-1 voor Sevilla, dus de ploeg van Michel Preud’homme heeft iets goed te maken.

De tweede wedstrijd van de avond. Sevilla staat gedeeld eerste in groep J van de Europa League, samen met Krasnodar uit Rusland. De Spaanse ploeg won de vorige Europese wedstrijd op het nippertje met 3-2 van het Turkse Akhisar Belediyespor, vandaag staat de uitwedstrijd tegen Standard Luik op het programma.

Luik

De Belgen staan drie punten achter op Sevilla, dat de heenwedstrijd met 5-1 won. Standard-coach Michel Preud'homme concludeerde toen nog dat zijn ploeg niet klaar is voor Europa. In de eigen competitie is de achterstand op de kop ook groot. Sevilla draait wel lekker. In de Spaanse competitie staat de ploeg één punt achter op koploper Barcelona. Oranjeklant Quincy Promes heeft nog geen potten kunnen breken bij zijn nieuwe ploeg, maar hij hoopt snel beslissend te zijn voor Sevilla.

Meer over:

Reageren