Sex and the City

Liefde, seks en dure schoenen

NET 5 - donderdag 6 augustus om 20:30

© http://info.sky.de/
Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte zijn terug in Sex and the City - The Movie. Carrie stapt eindelijk in het huwelijksbootje met haar Mr. Big. Maar een saai en burgerlijk leven leiden? Allesbehalve dat.

Tot grote vreugde van vele vrouwenharten kwam-ie er dan toch; Sex and the City - The Movie. Na eindeloos gesteggel kwamen Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte opnieuw bij elkaar voor een speelfilm, waarvan later zelfs nog een tweede deel verscheen.

Sex and the City

De liefhebbers van de serie én het genre worden op hun weken bediend en krijgen hun portie liefdesproblemen, seks, Mr. Big en een hoop designerkleding voorgeschoteld. Een van de belangrijkste kenmerken in Sex and the City zijn de outfits van de vrouwen. Het stijlvolle viertal in joggingpak, saaie jeans of Uggs? Dat is ondenkbaar.

Schoenen

Veel vrouwen dromen dankzij Carrie van een paar stiletto’s van Manolo Blahnik en van haar walk-incloset. Toch werd Blahnik in de tweede film genadeloos gedumpt en ingeruild voor schoenenontwerper Christian Louboutin. De vriendschap tussen de vrouwen mag dan voor altijd zijn, mode komt en gaat.

Vogue

Voor de scène waarin Voguemodellen te zien zijn op de catwalk, zien we personen die in het echt werkzaam zijn bij Vogue. Zo zien we fotograaf Patrick Demarchelier, haarstyliste Serge Normant en visagist Gucci Westman. Er is ook een cameo te zien van de beroemde Amerikaans modejournalist André Leon Tally. Hij adviseerde op de filmset Sarah Jessica Parkers bij het zo authentiek mogelijk poseren.  

Meer over