Sex Tape

Cameron Diaz filmt haar vrijpartij

NET 5 - donderdag 4 februari om 22:45

© © Sony / MKNS
Het huwelijk van Annie en Jay is een beetje ingedut. Vooral tussen de lakens is de klad er aardig ingekomen. Annie weet wel iets om die sleur te doorbreken: ze gaan een vrijpartij filmen!

Vroeger deden Annie en Jay het overal en altijd. De laatste jaren is hun seksleven stukken minder spectaculair. Hun kroost en hun drukke banen eisen zoveel tijd van Jay en Annie dat ze nauwelijks meer aan elkaar toekomen.

Cameron Diaz

In de komedie Sex Tape weet Annie (Cameron Diaz) wel een manier om hun ingedutte seksleven wakker te schudden: ze gaan hun vrijpartij filmen. Die hitsige video kunnen ze dan weer gebruiken voor toekomstige sexy spelletjes.

Leuk idee natuurlijk, maar het loopt net even anders dan Annie en Jay (Jason Segel) hadden bedacht. De volgende dag hebben ze al spijt. Ze besluiten de video te wissen.

Alleen klikken ze op het verkeerde knopje. In plaats van dat ze hun vieze filmpje wissen, delen ze het met al hun vrienden en familie.

Dikke paniek natuurlijk. Het koppel begint aan een razende rondgang door Los Angeles in een poging te voorkomen dat iemand hun sekstape te zien krijgt.

Sex Tape

De producenten van de film kwamen er al snel achter dat Sex Tape een lastige filmtitel is. Ze kregen het niet voor elkaar om locaties te regelen voor een film met die titel.

Daarom gaven ze de film een onschuldige werktitel mee: Basic Math. Ineens was het geen probleem meer om filmlocaties te vinden.

Meer over