Shadow Man

Steven Seagal zoekt zijn dochter in Shadow Man

RTL 7 - woensdag 20 april om 22:57

© http://serwisprasowy.tvpuls.pl/
De dochter van ex-politieman Jack Foster (Steven Seagal) wordt in Shadow Man gekidnapt. Foster krijgt haar pas terug als hij de ontvoerders een extreem gevaarlijke microchip overhandigt.

Vijf jaar na de dood van zijn vrouw en zoon besluit Jack Foster (Steven Seagal) om zijn achtjarige dochter mee te nemen naar Roemenië, het geboorteland van haar moeder. Wat een mooie reis had moeten worden, eindigt in een ware hel.

Shadow Man

Een stel criminelen ontvoert Jacks dochtertje. Als hij haar levend terug wil zien, moet Jack een smerig klusje voor de kidnappers opknappen.

In zijn jaren als politieagent werd gewerkt aan een formule voor een extreem dodelijk virus. Die formule is opgeslagen op een microchip.

Jack was destijds verantwoordelijk voor de beveiliging van de chip. Hij had het kleinood altijd op zak.

De criminelen die zijn dochter hebben ontvoerd, willen die chip. Lukt het Jack zijn dochter te bevrijden zonder dat de chip in verkeerde handen valt? Je ziet het in Shadow Man.

Steven Seagal

Steven Seagal zou Steven Seagal niet zijn als hij niet op eigen houtje zou gaan proberen zijn dochter te bevrijden. In Shadow Man is dat nog een hele klus.

Hij moet heel Boekarest doorkruisen met de Roemeense politie, medewerkers van de Amerikaanse ambassade en Russische geheim agenten op zijn hielen. Al die instanties azen ook op de microchip.

Meer over