Sharknado 2: The Second One

De haaien waaien naar New York in Sharknado 2: The Second One

RTL 7 - zaterdag 29 juli om 21:40

© 2014 Syfy Media, LLC
In Sharknado kreeg Los Angeles te maken met een tornado vol haaien. In het vervolg Sharknado 2: The Second One is New York aan de beurt.

Omdat ze in Sharknado LA haaientornadovrij hebben gemaakt zijn Fin (Ian Ziering) en April (Tara Reid) helden. April heeft er zelfs een boek over geschreven. Voor de promotie van dat boek gaan ze naar New York.

Sharknado 2: The Second One

Nog voor April en Fin voet aan de grond zetten in The Big Apple gaat het alweer mis. New York krijgt in Sharknado 2: The Second One te maken met extreme weersomstandigheden.

En als we één ding geleerd hebben van de eerste Sharknado, dan is het wel dit: waar extreme weersomstandigheden zijn, zijn sharknado's.

In het vliegtuig naar New York moeten April en Fin al de eerste vliegende haaien van zich – en de andere passagiers – afslaan.

New York

Voor scriptschrijver Thunder Levin was Sharknado 2: The Second One een soort thuiskomen. Levin komt oorspronkelijk uit New York, maar woont vanwege zijn werk al jaren in Hollywood.

Op Televizier.nl zei hij over zijn thuiskomst: "Het is de eerste film die ik over mijn stad heb gemaakt. Ik word gek van het leven in Los Angeles en ben hier in de eerste film cynisch over geweest. Ik heb veel meer affectie met New York en dat is in de tweede film goed terug te zien.” 

Meer over