Sharknado 3: Oh Hell No!

Haaienstorm over Washington

RTL 7 - woensdag 24 juni om 22:29

© Syfy / MDVD
Als je dacht dat de haaientornadokoek na twee Sharknado-films wel zo'n beetje op was, dan zit je er mooi naast. In Sharknado 3: Oh Hell No! draait de haaienstorm op volle toeren.

Nadat Los Angeles en New York in de eerste twee Sharknado-films al te maken kregen met tornado's vol haaien, is in Sharknado 3: Oh Hell No! nu de beurt aan Florida.

Sharknado 3: Oh Hell No!

En alsof de duvel ermee speelt: Fin (Ian Ziering) en April (Tara Reid) zitten er gewoon wéér middenin. Ze zijn in het zonnige Florida om te genieten van een welverdiende vakantie als daar de haaienhel losbreekt.

En met Florida is het in Sharknado 3: Oh Hell No! nog niet gedaan. Als de haaienstorm The Sunshine State heeft vernield, trekt-ie doodleuk door naar het noorden; recht op Washington D.C. af.

Lekker doorsto(r)men

Dat de makers de Sharknado-films er flink de sokken in hadden mag wel duidelijk zijn: de eerste drie films jasten ze er in precies twee jaar doorheen.

En ze hielden het tempo er lekker in: op de dag dat Sharknado 3: Oh Hell No! in première ging, kondigden de makers het vierde deel al aan.

Meer over