Sharknado 4: The 4th Awakens

Rien ne va plus: haaientornado in Las Vegas in de film Sharnado 4: The 4th Awakens

RTL 7 - zondag 30 juli om 20:00

© https://m.media-amazon.com/
Na de Sharknado in Florida en Washington is de wereld vijf jaar lang gevrijwaard gebleven van haaien in tornado's. In Sharknado 4: The 4th Awakens steekt er ineens weer een sharknado de kop op.

Vijf jaar lang hebben Fin (Ian Ziering) en April (Tara Reid) kunnen genieten van de heerlijke rust die een sharknadovrij leven biedt. In Sharknado 4: The 4th Awakens is het al rap weer gedaan met die rust.

Sharknado 4: The 4th Awakens

Fin is in gokwalhalla Las Vegas voor een familiereünie als daar ineens weer een sharknado de kop opsteekt. Fin, April en hun vrienden kunnen dus weer ouderwets gaan haaienhakken. Zeker als deze sharknado het hele land dreigt te vernielen.

En het blijft in Sharknado 4: The 4th Awakens niet bij een sharknado. Terwijl de haaienstorm de Verenigde Staten raast, pikt hij onderweg van alles op.

Door de rotsen uit de Grand Canyon verandert de sharknado in een 'bouldernado'. Een Texaans olieveld maakt van de bouldernado een 'oilnado', die vervolgens ontbrandt in een 'firenado'.

Oh, en vergeet de 'hailnado' en de 'lavanado' niet...

Beroemdheden

De vaste castleden keren allemaal terug in Sharknado 4: The 4th Awakens. Daarnaast hebben de makers een blik beroemdheden opengetrokken voor kleine cameo's. Baywatch-sterren Gena Lee Nolan, Alexandra Paul en David Hasselhoff hebben een klein rolletje.

Ook David Faustino (Bud uit Married with Children), Gary Busey, Police Academy-acteur Steve Guttenberg en Mötley Crüe-zanger Vince Neil zijn van de partij. Spot jij nog meer bekende koppen?

Meer over