Sharp objects

Misdaadreeks Sharp Objects met Amy Adams te zien op Canvas

CANV - woensdag 1 juni om 21:51

© https://medien.sky.de
Ben je nog op zoek naar een nieuwe serie? Schakel dan vanavond over naar Canvas voor een dubbele aflevering van de misdaadreeks Sharp Object met Amy Adams in de hoofdrol.

De misdaadreeks Sharp Object draait om Camille Preaker (Amy Adams), een journalist die door haar uitgeverij naar haar thuishaven Wind Gap wordt gestuurd om een mysterieuze zaak te onderzoeken van twee vermiste meisjes van wie er eentje dood is teruggevonden. Ze voegt zich bij rechercheur Richard Wills (Chris Messina) en hoofdcommissaris Vickery (Matt Craven), die proberen te achterhalen wat er is gebeurd met het laatste vermiste meisje. Want wat is er nu eigenlijk echt gebeurd?

Sharp Objects

Deze opdracht brengt Camille weer samen met haar overbezorgde en kritische moeder (Patricia Clarkson), haar stiefvader (Henry Czerny) en halfzus Amma (Eliza Scanlen), waardoor ze geconfronteerd wordt met traumatische herinneringen uit haar jeugd, zoals de dood van haar jongere zus Marian. Gekweld door haar verleden zoekt Camille troost in de drank. 

Meer over