She's Out of My League

Beauty en de nerd

De naam Alice Eve doet niet direct alarmbellen rinkelen, maar haar ster in Hollywood is flink rijzende. She's Out of My League is een van de films waarin ze te zien is.

De nerdy Kirk (Jay Baruchel) heeft een uitzichtloos baantje als veiligheidsagent op het vliegveld. Tegen alle verwachtingen in valt de adembenemende Molly (Alice Eve) voor hem. Kirk weet niet wat hem overkomt en zijn vrienden, zijn familie en zijn geflipte ex-vriendin zijn al even verbaasd.

She's Out of My League

Als Kirk de beeldschone Molly leert kennen, is hij ervan overtuigd dat hij geen schijn van kans maakt. 'She's out of my league', verklaart hij tegen zijn al even nerdy vrienden: ze is te hoog gegrepen voor een man als ik. Tot ieders stomme verbazing denkt Molly daar heel anders over.

Ze is helemaal niet geïnteresseerd in het feit dat Kirk geen prototypische hunk is, ze vindt hem leuk als persoon en dat is voor haar veel belangrijker.

Alice Eve

Hoofdrolspeelster Alice Eve speelde een van haar eerste rollen in Starter for 10 uit 2006. Tom Hanks produceerde deze film. Verder was Eve naast She's Out of my League onder meer te zien in Sex and the City 2, speelde ze Agent O in Men in Black III en had ze een rol in Star Trek: Into Darkness

Alice Eve timmert nog steeds flink aan de weg. In 2019 was ze naast Keanu Reeves te zien in de thriller Replicas. Ook heeft ze een rol in het voor twee Oscars genomineerde Bombshell.

Meer over: