Sicario: Day of the Soldado

Josh Brolin en Benicio Del Toro strijden tegen mensensmokkelaars in Sicario: Day of the Soldado

Veronica - vrijdag 30 juni om 22:43

© https://www.metrofilms.com/films/sicario-day-of-the-soldado
Een CIA-agent en zijn partner proberen in Sicario: Day of the Soldado Mexicaanse mensensmokkelaars te stoppen.

Het vervolg op de actiethriller Sicario is ongeveer net zo rauw realistisch gefilmd, hard en puik als die eerste film.

Sicario: Day of the Soldado

Sicario ging over de oorlog tegen Mexicaanse drugsbazen. Sicario: Day of the Soldado gaat om de strijd tegen het terrorisme.

Wanneer er in de VS een aantal aanslagen wordt gepleegd, blijkt namelijk dat de terroristen het land zijn binnengesmokkeld via de Mexicaanse grens.

De snoeiharde CIA-agent Matt Graver (Josh Brolin) krijgt opdracht die smokkelroute op te rollen. Graver heeft zijn sporen verdiend met hard optreden in het Midden-Oosten. 

Zijn plan is gecompliceerd: hij wil de Mexicaanse smokkelaars het met elkaar uit laten vechten. Om dat te bereiken, werkt hij weer samen met oude bekende Alejandro (Benicio Del Toro).

Ze ontvoeren de dochter van een van de grootste schurken van Mexico, met de bedoeling de schuld in de schoenen van een andere boef te schuiven. Als dat geen knokken wordt...

Josh Brolin

Josh Brolin en Benicio Del Toro kennen elkaar inmiddels behoorlijk goed. Sicario: Day of the Soldado is alweer hun vijfde film samen.

Naast voorganger Sicario waren de acteurs samen te zien in Inherent Vice, Guardians of the Galaxy en Avengers: Infinity War.

Meer over