Signora Volpe

Emilia Fox schittert in de nieuwe misdaadserie Signora Volpe

BBC First - vrijdag 24 juni om 21:00

© AMC
Sylvia is gedesillusioneerd gestopt met haar werk als spion en is verhuisd naar Italië. Rust is haar in de nieuwe serie Signora Volpe niet gegund: als ze naar Umbrië gaat voor een bruiloft, raakt ze verstrikt in een moordzaak.

Emilia Fox, die naam maakte als dr. Nikki Alexander in Silent Witness, is de komende weken te zien in een gloednieuwe serie. Op BBC First begint Signora Volpe. Een misdaadreeks waarin Fox de rol speelt van Sylvia.

Misdaad

Sylvia werkt als spion voor de Britse overheid, maar is die functie beu. De bruiloft van haar nicht in de schitterende Italiaanse regio Umbrië komt dus als geroepen. Eindelijk is Sylvia even verlost van haar werk. Dan verdwijnt de bruidegom spoorloos en wordt er een lichaam gevonden. Sylvia kan niet anders dan haar tanden in de zaak zetten.

Italië

Zo betrekt Sylvia een pittoreske woning in Italië, haalt de banden aan met haar zus die in de buurt woont en trekt de aandacht van een politieman. Die vindt haar behoorlijk interessant, zowel op professioneel vlak als privé.

Meer over