Sihame

Kwelgeesten in het nauw in dramareeks Sihame

NPO 3 - zondag 25 september om 20:18

© KRO-NCRV
Het is Sihames kwelgeesten niet ontgaan dat er iemand bezig is aan een gewelddadige wraakmissie, maar wie? De jongens besluiten in deze aflevering van Sihame om alle meiden die ze ooit aan de digitale schandpaal hebben genageld na te trekken.

Sinds er een seksvideo van haar rondgaat op het internet, is niets meer hetzelfde voor de achttienjarige Sihame (Ahlaam Teghadouini). Ze heeft gezworen zich te wreken op de jongens die haar leven hebben verwoest en rekent één voor één met haar kwelgeesten af. Die proberen ondertussen koortsachtig uit te zoeken wie het op hen heeft gemunt. Ze besluiten alle meiden die ze ooit te kijk hebben gezet na te trekken.

Sihame

De dramaserie Sihame is gebaseerd op een idee van Achmed Akkabi (Mocro maffia), maar hij liet de regie over aan Shamira Raphaëla en Lisette Donkersloot. "Sihame is een project waarmee we een bijdrage leveren aan een gelijkwaardiger filmlandschap", zegt Akkabi. "Ik ben trots dat met deze serie twee vrouwelijke regisseurs hun dramadebuut maken."

Meer over