Silent witness

Schieten op een zakenman in Silent Witness

BBC First - zaterdag 25 december om 20:00

© BBC
Een schietpartij eist in deze aflevering van Silent Witness het leven van de kinderoppas van een Russische zakenman. Deze Bazhanov had vijanden bij antikapitalisten en de Russische overheid. Nikki vraagt zich af of de nanny wel het beoogde slachtoffer was.

Een schietpartij eist in Silent Witness een dodelijk slachtoffer: de nanny van de dochter van de Russische zakenman Maksim Bazhanov. Nikki (Emilia Fox) vraagt zich meteen af of deze Sofia wel het beoogde doelwit was, want het was vooral haar werkgever die nogal wat vijanden had: de Russische overheid, Londense antikapitalisten en zelfs zijn echtgenote, met wie hij in een scheiding is verwikkeld.

Silent Witness

De schutters kunnen in ieder geval geen opheldering bieden: die lieten het leven bij de aanslag. Als Bazhanov dan ook nog eens spoorloos verdwijnt en er een dode blondine in zijn appartement wordt aangetroffen, is het mysterie compleet. Het onderzoek loopt niet al te soepel, want de rechercheur van dienst heeft mogelijk banden met een van de verdachten.

Meer over