Silent witness

David Caves staat voor een lastig raadsel in slot zesentwintigste seizoen Silent Witness.

NPO 2 - zaterdag 25 mei om 22:29

© BBC
Jack Hodgson helpt in deze aflevering van Silent Witness zijn oude mentor Bill Burnett bij het onderzoek naar een sterfgeval. Het slachtoffer heeft banden met de lokale politie en Bill beschouwt haar dood als een ongeluk. Nikki Alexander denkt er anders over.

Voor de laatste zaak in dit seizoen van Silent Witness schakelt Jack Hodgson (David Caves) zijn collega's van het Lyell Centre in om een oude vriend te helpen. Jacks mentor Bill Burnett (Richard Cordery) onderzoekt een sterfgeval in het kustplaatsje Southbay. Het slachtoffer is Carol Laing, de ex van een lokale politieagent die weer de zoon is van de politiecommissaris.

Moord of een ongeluk?

Volgens Bill is Carol ongelukkig gevallen, maar forensisch patholoog Nikki Alexander (Emilia Fox) denkt dat ze is geslagen met een zwaar voorwerp. Die conclusie valt helemaal niet lekker bij Bill, waardoor Jack begint te vermoeden dat er veel meer aan de hand is in deze zaak.

Wanneer is Silent Witness op televisie te zien?

Deze aflevering van Silent Witness is op zaterdag 25 mei vanaf 22:29 uur te zien op NPO2. De zender gaat daarna verder met seizoen 27, dat de Britse kijkers eerder dit jaar al hebben kunnen zien.

Meer over