Silent witness

Dodelijke vrijpartij in Silent Witness

RTL 8 - donderdag 21 april om 20:28

© www.nrk.no
Een Franse topvoetballer is betrokken bij een moordzaak. Zijn nanny wordt dood gevonden. De twee hadden een affaire en zij dreigde hem te chanteren met stiekeme opnames van een vrijpartij. Kostte dat haar het leven? Je ziet het in deze herhaling van Silent Witness.

Nikki Alexander (Emilia Fox) en haar team draaien overuren in Silent Witness. De patholoog-anatoom onderzoekt eerst de lichamen van een doodgeschoten vrouw en haar vergiftigde zoontje. Daarna krijgt ze ook het stoffelijk overschot van de nanny van de Franse topvoetballer Isaac Dreyfuss op de snijtafel. Ook zij blijkt vergiftigd, met hetzelfde gif dat bij het jongetje is gebruikt.

Silent Witness

De voetballer en de nanny hadden een affaire. Zij had stiekem opnames gemaakt van een van hun vrijpartijen en wilde hem daarmee chanteren. De Joodse Dreyfuss is een omstreden man: hij staat bekend om zijn controversiële uitspraken over moslims. Zijn de moorden het werk van antizionisten? Nikki en haar nieuwe collega Thomas (Richard Lintern) proberen de waarheid te achterhalen. 

Meer over