Silent witness

Wie heeft de infuencer vermoord in Silent Witness?

BBC First - vrijdag 28 april om 21:00

© BBC
Het team van Nikki Alexander krijgt in deze aflevering van Silent Witness een kijkje achter de perfecte façade van social media nadat een influencer dood is aangetroffen op een festival. Het blijkt de oprichter van een site voor beroemdheden en hun fans.

Of ze nu willen of niet: de onderzoekers van het Lyell Centre worden in deze aflevering van Silent Witness ondergedompeld in de wereld van social media en influencers.

Emilia Fox

Het team van Nikki Alexander (Emilia Fox) moet aan de slag op een festival waar een van de bezoekers, een bekende influencer, dood is aangetroffen. Het slachtoffer blijkt het brein achter een website waar fans tegen betaling persoonlijk contact hebben met hun idolen.

Silent Witness

De Britse misdaadserie Silent Witness krijgt wel eens kritiek omdat de forensisch onderzoekers regelmatig het werk van politierechercheurs verrichten. Dit keer is er echter een goede reden: rechercheur Zari Abbas (Meena Rayann) die het onderzoekt leidt is hoogzwanger en dus even niet in staat om achter verdachten aan te rennen.

Meer over