Silent witness

Moord of seriemoord? Dilemma in Silent witness

RTL 8 - donderdag 9 september om 20:28

© KRO-NCRV
De eigenares van een bar is doodgestoken en mist een stukje van haar pink. Rechercheur Warren verdenkt de echtgenoot van het slachtoffer van de daad, maar Nikki vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in de Britse misdaadserie Silent witness.

Is de moord op de eigenares van een pub het werk van haar man of van een seriemoordenaar? De eerste optie lijkt misschien het waarschijnlijkst, maar in Silent witness gelooft Nikki Alexander (Emilia Fox) toch dat er een psychopaat in het spel is. Ze komt daarmee lijnrecht tegenover rechercheur Kate Warren te staan. Die wil niets van Nikki's theorie weten en arresteert de echtgenoot van het slachtoffer. Dan ontdekken Nikki en haar collega's dat Warren niet zuiver op de graat is en wordt de zaak een stukje in een veel grotere puzzel.

Mooie gastrol

In deze aflevering van de Britse misdaadserie speelt Christine Bottomley de rol van agent Warren. Zoals veel Britse acteurs debuteerde ze in EastEnders, om daarna te promoveren naar series als In the club en Back to life.

Meer over