Silent witness

Moord op Briggs is geen routineklusje voor Nikki Alexander

RTL 8 - donderdag 2 september om 20:28

© http://pers.vrt.be
De dood van een snoepmagnaat blijkt het begin van veel ellende in deze aflevering van Silent Witness. Patholoog anatoom Nikki Alexander duikt in de zaak en komt erachter dat er in de familie van het slachtoffer een smerig spelletje wordt gespeeld.

De dood van een snoepmagnaat blijkt in Silent witness geen suikerzoet zaakje. Deze Briggs wordt dood aangetroffen in een hotelkamer en in eerste instantie lijkt het erop dat hij is overleden aan een hartinfarct. Briggs (Tim Pigott-Smith) was gehaat bij de vakbond en ook binnen zijn familie rommelt het. Als er nóg een lijk wordt gevonden is het duidelijk: er is een moordenaar aan het werk. Nikki Alexander (Emilia Fox) en haar team starten een klopjacht.

Familie

Fox komt uit een echte acteerfamilie: haar beide ouders zijn acteur, net als een aantal ooms. Aan een Brits dagblad vertelt ze dat ze desondanks niet stond te trappelen om te gaan acteren. 'Er was geen stemmetje dat riep: "Ik word actrice", maar eerder een heel luide stem die zei: "Doe het niet!"'

Meer over