Sinterklaasjournaal: zie ginds komt de stoomboot...

Zaterdag zet de Sint weer voet op Nederlandse bodem. De voorbereidingen voor zijn komst zijn in volle gang. Bij ons, maar óók in Spanje.

De pieten rennen en vliegen om alles af te krijgen, de brievenbus van de Sint puilt uit met wensen van brave kindertjes en de pakjesboot barst zowat uit z'n voegen.

Laatste nieuws
Het laatste nieuws rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Sint zijn zoals elk jaar te volgen bij het Sinterklaasjournaal van de NPS. Dieuwertje Blok (foto) presenteert het journaal t/m zaterdag 5 december elke dag op Nederland 1 én 3, met op zondagen een weekoverzicht.

Bekende Nederlanders
Naast Dieuwertje en reporter Jeroen Kramer doet weer een groot aantal bekende Nederlanders mee, zoals Tineke Schouten, Hans Kazàn, Carine Crutzen, Ernst Daniel Smid, Gerard Cox, Rifka Lodeizen en Jack van Gelder.

Website
Elke ochtend wordt de aflevering van de volgende dag herhaald op Nederland 3 om 7.35 uur. Op de website sinterklaasjournaal.nps.nl staan bovendien nieuwe spelletjes, extra filmpjes, knutsels, foto's, kleurplaten en elke dag een cadeautje.

Reageren