Sister Act 2: Back in the Habit

Whoopi Goldberg trekt habijt nog een keer aan in Sister Act 2: Back in the Habit

NET 5 - dinsdag 9 april om 20:30

© Buena Vista
Whoopi Goldberg keert in Sister Act 2: Back in the Habit terug naar het klooster. Ze moet de nonnen helpen om het zangkoor te redden van een school die dreigt te moeten sluiten.

Na haar uitstapje in het klooster in Sister Act heeft Deloris (Whoopi Goldberg) haar zangcarrière weer opgepakt.

Sister Act 2: Back in the Habit

Deloris verdient in Sister Act 2: Back in the Habit de kost als zangeres in Las Vegas als ze bezoek krijgt van twee oude vriendinnen uit het klooster. De nonnen vertellen dat de moeder-overste de hulp van Deloris nodig heeft om een school van de ondergang te redden. De ouderwetse schoolleiding dreigt die namelijk te sluiten.

Aan de gevierde zangeres het verzoek om de zanglessen voor haar rekening te nemen en de scholieren meteen klaar te stomen voor de landelijke koorcompetitie.

Lauryn Hill

Eenmaal aangekomen op de school blijkt dat Deloris zich een zware klus op de hals heeft gehaald. De leerlingen (onder wie Lauryn Hill) zijn lastig en zijn op zanggebied vaak ongepolijste diamanten. Bovendien krijgt de eigenwijze nieuwe lerares het meteen aan de stok met de schoolleiding.

Slaagt ze erin om hen desondanks te overtuigen de school open te houden? En hoe loopt het af met de zangwedstrijd? Je ziet het in Sister Act 2: Back in the Habit.

Meer over