Six four

Maak je klaar voor de spannende nieuwe thrillerserie Six Four bij BBC First

BBC First - zondag 25 juni om 21:00

© BBC First
Voor een flinke dosis spanning en sensatie kun je terecht bij BBC First. Op 25 juni begint daar namelijk de nieuwe thrillerserie Six Four.

De vierdelige reeks speelt zich af in Glasgow en vertelt een meeslepend verhaal over corruptie, verraad en een vastberaden zoektocht naar de waarheid.

Six Four

Wanneer hun tienerdochter wordt vermist gebruiken Chris (Kevin McKidd) en zijn vrouw Michelle (Vinette Robinson) hun expertises om haar te vinden. Hij is rechercheur en zij voormalig undercoveragent. Ze zetten dus alles op alles om hun kind op te sporen.

Bekijk ook: alles over de hitseries van BBC First

Vastberaden zoektocht

Michelle gaat naar Londen voor een zoektocht die haar gevaarlijk dicht bij de onderwereld brengt, waarvan ze eerder juist ontsnapte. Ondertussen krijgt Chris een tip over een beruchte, onopgeloste ontvoering van een ander tienermeisje. Wat heeft deze cold case met zijn dochter te maken?

Six Four is onderdeel van BBC First Finds. Goede verhalen zijn vaak moeilijk te vinden. Laat ze daarom naar jou toe komen via BBC First! De serie is vanaf 25 juni 2023 elke zondag om 21:00 uur te zien bij de zender

Meer over