Skiptrace

Jackie Chan en Johnny Knoxville gaan op boevenjacht in Skiptrace

RTL 7 - woensdag 8 februari om 22:56

© ftpmuc.sky.de
Hij heeft inmiddels al dik honderd films gemaakt, maar Jackie Chan weet van geen ophouden. In Skiptrace beukt de zestiger er weer ouderwets op los.

Je hebt van die mensen op wie de tijd geen vat lijkt te hebben. Jackie Chan is zo iemand: de actieheld is de zestig gepasseerd, maar hij is nog steeds zo fris als een hoentje.

Skiptrace

In Skiptrace speelt Chan de Hongkongse rechercheur Bennie Chan. Hij zit al jaren achter de gevaarlijke crimineel Victor Wong (Winston Chao) aan. 

Tevergeefs: het is hem nog nooit gelukt om Wong in de kraag te vatten. Na al die jaren van frustratie heeft Chan eindelijk kans op een doorbraak in zijn onderzoek.

Die doorbraak kan hij alleen niet in zijn eentje forceren. Hij heeft hulp nodig.

Die komt uit onverwachte hoek: de flamboyante Amerikaanse gokker Conor Watts (Johnny Knoxville) heeft de sleutel in handen.

Johnny Knoxville

Voordat het onwaarschijnlijke duo Wong kan inrekenen, moeten de twee in Skiptrace de nodige hindernissen nemen. Zo heeft Conor een akkefietje met de Russische maffia en moeten ze half Azië doorkruisen.

Johnny Knoxville was niet de eerste keus voor de rol van Conor Watt. Regisseur Renny Harlin had Seann William Scott op het oog.

Toen Scott bedankte voor de eer, kwamen Harlin en Chan bij Jackass-veteraan Knoxville uit.

Meer over