Snackmasters

Het melkwitte geheim van Liga ontrafeld in Snackmasters

RTL 4 - woensdag 19 januari om 20:30

© RTL
Hoe lastig kan het zijn een Liga Milkbreak na te maken? Het lijkt weinig meer dan een bros koekje met een melkwit laagje. Toch bijten sterrenchefs Marleen en Jeroen Brouwer en Mike Tsang en Levi Bunt hun tanden erop stuk in deze nieuwe aflevering van Snackmasters.

De grote kracht van Snackmasters is dat het programma aantoont hoe vernuftig alledaagse snacks in elkaar zitten. In het vorige seizoen verkeken topkoks zich al op ogenschijnlijk simpele versnaperingen zoals het Sultana-koekje, ham-kaaszoutjes en snoepspekjes. Deze week bijten vier nieuwe sterrenchefs hun tanden stuk op een andere klassieker: de Liga Milkbreak duo.

Miljuschka Witzenhausen

Hele generaties groeiden op met deze brosse koekjes die voorzien zijn van een melkwit laagje. Martijn Krabbé geeft Jeroen en Marleen Brouwer van restaurant De Loohoeve in Schoonloo en Mike Tsang en Levi Bunt van O&O in St. Willebrord twee dagen de tijd dit tussendoortje na te maken. Ondertussen ontdekt Miljuschka Witzenhausen in de fabriek hoe Liga de koekjes van de band laat rollen.

Meer over