Snackmasters

Het tweede seizoen Snackmasters van start

RTL 4 - woensdag 5 januari om 20:30

© RTL
Houd je pannen, ovens en gebruiksvoorwerpen maar bij de hand, want vandaag gaat het nieuwe seizoen Snackmasters van start. In deze kookwedstrijd strijden wekelijks twee Nederlandse chef-koks tegen elkaar om een iconische snack zo goed mogelijk na te maken.

In dit tweede seizoen van Snackmasters gaan opnieuw tien chef-koks de strijd met elkaar aan in een bloedstollende competitie. Wie slaagt erin een iconische snack die we allemaal kennen - als de Liga-koeken of een kaassoufflé - zo exact mogelijk na te maken? En wie weet zich uiteindelijk te laten kronen tot Snackmasters 2022?

Miljuschka Witzenhausen

De competitieve chefs zetten in ieder geval alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en onder flinke tijdsdruk het geheim van de snack te kraken. De chef waarvan zijn of haar snack het dichtst bij het origineel in de buurt komt, stoot door naar de volgende ronde. Dit wordt wekelijks bepaald door een team bestaande uit de makers van de snack en Miljuschka Witzenhausen.

Meer over