Snatched

Op vakantie met Amy Schumer en Goldie Hawn in Snatched

Com. Centr. - vrijdag 2 september om 21:00

© https://presse.tv2.dk/
Heeft Emily uit Snatched weer: is ze eindelijk eens lekker op vakantie, blijkt die knappe local met zijn losse heupen helemaal niet zo'n aardige vent. Sterker nog, hij ontvoert haar.

Emily kan wel een verzetje gebruiken. Eerst raakt ze haar baan kwijt. Nog dezelfde dag geeft haar vriendje haar de bons. En ze zouden nog wel samen naar Ecuador gaan!

Snatched

Die vakantie laat Emily (Amy Schumer) zich mooi niet door de neus boren. Eindelijk heeft ze weer eens de mogelijkheid om flink te feesten, dus dat zal ze doen ook.

Omdat ze het niet ziet zitten om alleen naar Ecuador te gaan, haalt ze haar moeder Linda (Goldie Hawn) over om haar te vergezellen.

De combinatie Linda-Emily is vragen om problemen. Moeder en dochter verschillen als dag en nacht van elkaar: Emily is een feestbeest, Linda ziet achter iedere boom gevaar.

In Snatched blijkt dat er in Ecuador inderdaad gevaar is. Een bende ontvoert moeder en dochter.

Om zichzelf te bevrijden zullen de twee tegenpolen moeten samenwerken, maar of dat ook gaat lukken?

Amy Schumer

De producenten van Snatched hadden liever een andere actrice in de rol van Linda gezien. Hoofdrolspeelster Amy Schumer stond erop dat Goldie Hawn de rol zou spelen. Ze dreigde op te stappen als Hawn de rol niet zou krijgen.

Voor Goldie Hawn was dit haar eerste filmrol in vijftien jaar. Sinds The Banger Sisters uit 2002 had ze niet meer geacteerd.

Meer over